Followers

Monday, 23 June 2014

Cupcake Hantaran

Cupcakes Hantaran
Cupcakes Hantaran..order dari tokey kek terkenal dari Kuantan..saper tak kenal dengan Fadzilah Musa dari Fadrizal Cakes..semua kek2nya amat gojes belaka. Cupcake ni beliau order dari kami untuk dijadikan sebagai hantaran dihari pernikahan anak saudaranya kat Subang. terima kasih Fad sekali lagi memberi kepercayaan kepada kami.. Alhamdulillah dengan izin Allah..








Feedback drpd Fadzilah :
"Ala kakak Rabiatun Adawyah Mohamed Din sooo suwitttt  comeyyyy sgt 10x.

 Tenkiu kak!!! Patut diaorg ckp comey tapi sy x sempat tgk sbb dah kena sambar seme. 

Brape ni seme nak bayar, inbox tauuu"










Tuesday, 27 May 2014

Biskut Raya 2014

(STICKY POST)
"untuk entry terkini, sila scroll ke bawah"

New in 2014
Royale Cheese Tart
RM28/50pcs

* Sangat Sedap..berintikan pineapple dan terdapat taburan cheese di atasnya...

New in 2014
 Cheezy Cheese
RM28/50pcs

* Cookies ni sedap..berbeda rasanya dengan Royale Cheese Tart tu..agak Crispy dan terasa cheesenya..Sedap!!


 True Love
RM28/50pcs

* Cookies ni Antara top order setiap tahun...

New in 2014
 Coffee Almond Chips
RM28/50pcs

* Khas bagi penggemar Coffee..cookies ni agak Crispy..sedap..nak2 kalau tergigit almond..perghhh..sedapnyer..!!

 Royale Pineapple Tart
RM28/50pcs

*Tart ni antara top Order setiap tahun...sedap nehh..!!

New in 2014
 Golden Coconut
RM28/50pcs

Cookies ni juga tak mengecewakan bagi peminat biskut Kelapa...Agak Crispy dan wangi seakan2 bau kelapa yang disangai...hmmm..

New in 2014
 Almond Choc. Chips
RM28/50pcs

*Cookies ni...sedap.... kanak2 menggemarinya.. Rangup..lebih2 lagi tergigit almond di dalamnya tu..perghhhh..sekejap jer sebalang..hihihi...

 Almond London
RM28/50pcs

*Antara yang memikat hati peminatnya yang tersendiri..hmmmm...


 Royale cappucinno
RM28/50pcs

* Antara yang top order...yang ni pun ada peminat yang tersendiri ni...

New in 2014
 Apple Crunchy
RM28/50pcs

* Biskut Apple Crunchy ni rasanya seperti Biskut Suji...kerana ada penggunaan minyak Sapi di dalamnya.. Bagi peminat biskut suji, bolehla cuba yang ni pulak yer..hihihi...

New in 2014
 Mocha Delight
RM28/50pcs

* Khas untuk peminat Mocha n Coffee...boleh try yang ni yer...

Lovely Strawberry
RM28/50pcs

*Antara yang top Order setiap tahun....Wangi dengan  rasa Strawberry dan agak crispy..Anak2 amat menggemari cookies ni...
Harga Retail RM28/50pcs...Order 4 Balang dengan harga RM110...Cepat2 Order kerana tarikh tutup order tak lama lagi akan ditutup..Thanks All...

Orange Tropicana Cake



Di dalamnya macam gambar ni..yer..

Monday, 26 May 2014

2 tier Wedding Cake

 Cake atas: 7" Red Velvet Cake
Cake bawah : 10" Choc. Moist Cake.

 25pcs Choc. Cupcakes
Jazakallah Ayu. Selamat pengantin baru...
Testimoni dari Ayu:
"Dorg ckp kek sdp terutama red velvet tu sbb coklat dorg dh slalu mkn... Dlm fridge ade kek coklat lg tu x potong yg dr belah laki.. Balun yg akk nye lu.." terima kasih Ayu..